Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Aardappelzak

Niet alleen de aardappel komt voor in allerlei soorten en maten, ook haar verpakking. Als verpakkingsspecialist weten wij als geen ander waar het verpakkingsmateriaal aan moet voldoen én hoe de wensen van de consument vervuld moeten worden. Samen kijken we naar het beste resultaat. NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie; onder andere zijn wij gespecialiseerd in de aardappelzak.

Aardappelverpakking

Voor de aardappel zijn vele verpakkingen mogelijk om de houdbaarheid te verlengen én om transport mogelijk te maken. NNZ biedt een breed assortiment aan aardappelzakken in verschillende materialen en vormen, neem hiervoor een kijkje op onze aardappelpagina.

Aardappelzakken van NNZ

NNZ is sterk gericht op productontwikkelingen en innovatie; waar mogelijk wordt dit meteen toegepast op de verpakking. Samen gaan we op zoek naar de beste verpakkingsoplossing, waarbij de gezondheidseisen, efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De volgende aardappelzakken zijn door NNZ leverbaar:

Net verpakking
Jute aardappelzakken
Folie verpakking
Karton verpakking
Papieren verpakking
Geweven aardappelzakken

Naast ons standaard assortiment kunt u ook bij ons terecht voor een op maat gemaakte aardappelzak. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.