Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

De goedkoopste sloopafval container

De huurprijzen van sloopafval containers lopen voor de eindgebruiker al snel op richting de € 100,- en dan komen de transportkosten er nog bij. Wat zou het voor u betekenen als er een alternatieve sloopafval container bestaat die lagere huurprijzen en lagere transportkosten heeft?

Hét alternatief voor de sloopafval container is een Mega Big Bag met een inhoud van 3 m3 of 6 m3 met een draaggewicht (safe working load) van 2.000 kilogram. Deze sloopafval containers zijn gemakkelijk en flexibel in transportbeweging, ten aanzien van voorraadbeheer ruimtebesparend en veel goedkoper dan de traditionele sloopafval container.

Lees hier alles over het alternatief voor de puincontainer!

Maar wat betekent dit voor de leveranciers van de containers? U hoeft bij de Mega Big Bag de aanschafinvesteringen niet eerst terug te verdienen, maar kan bij iedere klus marge vragen. U maakt bij gebruik van de Mega Big Bag vanaf het eerste moment winst. En wat dacht u van de eenmalige transportbeweging? Naast al deze kostenbesparingen, die hieronder verder zijn uitgewerkt, zijn er nog talloze voordelen van de Mega Big Bag.

Het financiële voordeel van de Mega Big Bag

Wilt u als leverancier van containers exclusief zijn en de goedkoopste prijs aanbieden in combinatie met transportgemak? De Mega Big Bag kan door haar lage aanschafkosten voor een lagere prijs op de markt worden gezet, waarmee u de goedkoopste containeraanbieder in de regio bent!

De totale kostenbesparing is weergegeven in onderstaande infographic.

  • Wat bespaart u met de Mega Big Bag?

Sloopafval container of Mega Big Bag?

De voordelen van de Mega Big Bag ten opzichte van de sloopafval container opgesomd:

1. Aanzienlijk lagere inkoopprijs
Bij benadering € 30 per container, wat resulteert in een lagere verkoopprijs en fors verbeterde marges.

2. Geen nee-verkoop
Doordat er altijd voorraad beschikbaar is. Big Bags en Mega Big Bags kosten nauwelijks ruimte in de voorraad.

3. Vermindering van transportbewegingen
Directe dienstverlening naar uw klant. De Big Bag en Mega Big Bag kunnen immers door uw klant onder de arm meegenomen worden of worden verzonden.

Wilt u meer weten over deze innovatieve ‘container’ voor sloopafval en wat deze voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op of laat uw telefoonnummer achter!

Ga met mij in gesprek!

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.