Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Enthousiaste assistant Buying Manager (aBM) FIBC & PP

Je meest belangrijke taak als aBM-er is het faciliteren en ondersteunen van alle commerciële voornamelijk inkoopgerelateerde activiteiten binnen de productgroep FIBC & PP-bags voor de gehele NNZ-groep, waarmee je wereldwijd actief bent. Je helpt mee met het vormgeven en implementeren van het Central Sourcing-beleid voor deze productgroep. Je ondersteunt de Buying Manager op inhoudelijk, administratief en procesmatig vlak, bewaakt de sourcing condities en scherpt deze waar nodig aan. Je draagt ​​bij aan marktanalyses, voert deze waar mogelijk zelfstandig uit om alle sourcing activiteiten binnen de categorie FIBC en PP zakken te focussen. Je bewaakt levertijden en zorgt zo voor een effectieve logistiek. Het spreekt voor zich dat het hierbij gaat om transparante en efficiënte planningen, duidelijke administratieve rapportages en duidelijke afspraken. Je ondersteunt het zoekproces naar nieuwe leveranciers, maar voert ook zelfstandig sourcing activiteiten uit. Je evalueert en audit bestaande leveranciers. Je onderhandelt prijzen en stelt contracten op voor strategische leveranciers. Je helpt bij het opzetten en onderhouden van het SRM Supplier Relation management. Je controleert het Riskmanagement in de supply chain en stuurt waar nodig bij.
Je maakt onderdeel uit van onze centrale inkooporganisatie, die mondiaal opereert en die wordt geleid door de Central Sourcing Manager (CSM).

Jouw profiel
Om deze functie tot een succes te maken heb je minimaal een bachelor diploma behaald. Je hebt een aantal jaren bewezen succesvolle commerciële (inkoop) ervaring. Daarnaast heb je ervaring of affiniteit met verpakkingen en het liefst met de FIBC's. Je bent accuraat, je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je komt je beloftes na. Daarnaast ben je resultaatgericht, servicegericht en ben je in staat om buiten de gebaande paden te denken voor vraagstukken die dit uitnodigen. Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pluspunt. Reizen is een essentieel onderdeel van de functie en we verwachten dat je belangstelling hebt om verschillende culturen te leren kennen.

Onze aanbieding
Een uitdagende en afwisselende functie in een succesvol internationaal opererend bedrijf. Binnen deze functie krijg je de kans om te pionieren en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van NNZ. Je kunt groeien naar een zelfstandige buyer functie met een eigen leveranciersportfolio. De arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Reactie
Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer informatie (er is een functiebeschrijving beschikbaar), neem dan contact op met Tjerk Dantuma, tdantuma@nnz.nl, +31 6 13 80 77 14. Je kunt je sollicitatie sturen naar jobs@nnz .nl tot 6 november a.s.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.