Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Export medewerker - 100% (tijdelijk)

Kun jij onze afdeling Export tijdelijk ondersteunen tijdens het zwangerschapsverlof van één van onze collega's? Het betreft de periode  09-2021 tot 02-2022. De tijdelijke functie biedt uitzicht op een dienstverband met een vast aantal uren en je bureau staat in Groningen.

Wie zijn wij

NNZ is een dynamische multinationale onderneming die verpakkingen levert aan klanten binnen de AGF- en in de industriële sector. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers. NNZ heeft 23 vestigingen in 17 landen; het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen.

Wat ga je doen

Ter ondersteuning van de afdeling Export adviseer je internationale klanten over onze producten, schrijf je passende offertes en verzorg je de opvolging. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van commerciële klantinformatie voor alle exportaccounts in ons relatiebeheersysteem. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste documenten bij de juiste producten aanwezig zijn en bestel je gangbare goederen bij goedgekeurde leveranciers. Het zorgdragen voor de logistieke afwikkeling voor alle export bestellingen (ontvangen en verzenden van bestellingen, incl. douaneformaliteiten) maakt onderdeel uit van je takenpakket. .

Wat vragen wij van jou

 • HBO werk- en denkniveau,
 • bij voorkeur ervaring in relevante functies op het gebied van commerciële binnendienstfuncties (in- en/of verkoop);
 • je hebt ervaring of affiniteit met verpakkingen;
 • goede kennis van en ervaring met relevante software applicaties (Word, Excel, ERP);
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • goede kennis van leveringscondities, internationale betalingsmogelijkheden, douane- en transportzaken;
 • kennis van het opstellen en controleren van transport-, douane-, export- en bankdocumenten.

Wat bieden wij jou

 • Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Leuke en enthousiaste collega’s

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?

Stuur je CV en motivatie naar jobs@nnz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.