Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Financieel administratief medewerker

NNZ is een organisatie, die een intensieve markt- en productresearch hanteert en constant anticipeert op marktontwikkelingen. Daardoor is het gegroeid naar een organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Canada. NNZ ontplooit activiteiten over de hele wereld en heeft een centrale positie in een wereldwijd netwerk van verpakkingsproducenten, onderzoeksinstituten, universiteiten en retailorganisaties. De organisatie opereert in de volledige verpakkingsketen: van grondstofproducent tot consument. NNZ heeft een uitgebreid productportfolio aan verpakkingen. Internationaal richt NNZ zich vooral op de AGF-markt met als klanten de groothandelaren, veilingen, afpakkers voor supermarktketens, exporteurs en eindgebruikers. NNZ-bv Nederland concentreert zich daarnaast op de industrie met als klanten een variëteit aan productiebedrijven. De organisatie profileert zich in de markt als een klantvriendelijke en betrouwbare leverancier waar men tevens terecht kan voor deskundige ondersteuning/ advisering door productspecialisten.

Graag komen wij voor onze vestiging in Groningen op korte termijn in contact met kandidaten voor de functie van

 

Financieel administratief medewerker

32 uur m/v

 

Hoofdtaak is verzorgen van de financiële administratie, zoals het coderen en boeken van facturen en bijbehorende financieel-administratieve zaken; het controleren en uitvoeren van betalingen;  debiteuren- en crediteurenadministratie en het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor de maand- en jaarafsluiting.

Wij vragen

 • Een MBO (+) – niveau, bij voorkeur aangevuld met diploma Moderne Bedrijfsadministratie of HBO met 3-5 jr werkervaring;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Accuraat en stressbestendig;
 • Ervaring in soortgelijke functies, bij voorkeur binnen een handelsmaatschappij;
 • Goede kennis van Excel en affiniteit met ICT;
 • Zelfstandig kunnen werken met overige softwareapplicaties;
 • Doel- en resultaatgerichte houding;
 • Overtuigend en snel kunnen schakelen;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband heel goed uit de voeten kunnen

Wij bieden

Een afwisselende baan binnen een prettige, gezonde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer marktconform en concurrerend, denk hierbij aan een salaris van minimaal ca. € 2.750 bruto per maand op fulltime basis met groei mogelijkheden, een 13e maand, reiskostenvergoeding e.d.

Bij gebleken geschiktheid zal de functie van bepaalde tijd worden omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Reactie 

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Roel Fleurke, via 050 -5207800 of email: rfleurke@nnz.nl. Heb je interesse in deze vacature, dan kun je je sollicitatie sturen naar jobs@nnz.nl (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).

Voor extra informatie over NNZ kijk je op www.nnz.nl

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.