Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Strategisch Account Manager AGF Consumenten Verpakkingen

Deze vacature is gesloten

------------------------------------------------

OVER NNZ
NNZ is een dynamisch multinationaal familiebedrijf die verpakkingen levert aan klanten binnen de AGF- en in de industriële sector. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is NNZ uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers. NNZ heeft 24 vestigingen in 18 landen; het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen.
 

WAAR WORD JE VERANTWOORDELIJK VOOR?
Als Strategisch Account Manager AGF Consumenten Verpakkingen is het jouw verantwoordelijkheid om new business te realiseren in Nederland binnen de retail. Naast het genereren van new business adviseer je klanten van de NNZ-portefeuille in Noord Nederland met als doel om je marge en omzet targets te halen.

Op basis van het door jou geformuleerde accountplan geef je invulling aan de gestelde doelen ten aanzien van klanttevredenheid en commerciële groei. Daarnaast ondersteun je de salesmanager bij het opstellen van het commerciële beleid voor de productgroepen binnen de consumenten verpakkingen.
 

WIE ZOEKEN WIJ VOOR DEZE POSITIE?
Voor de rol van Strategisch Account Manager zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Je hebt een aantal jaren commerciële ervaring met key-accounts; 
 • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden;
 • Je bent overtuigend, representatief, stressbestendig en resultaatgericht;
 • Je bent ondernemend en pionier;
 • Je hebt ervaring of affiniteit met verpakkingen.
   

WAT BIEDEN WIJ JOU?
NNZ biedt een financieel gezonde omgeving waar groei, professionalisering en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling de komende jaren centraal staan. Een salaris in lijn met jouw ervaring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, auto van de zaak, een 13e maand, 27 vakantiedagen en bij een fulltime aanstelling 13 ADV dagen en een winstdelingsregeling.
 

REAGEREN
Is je interesse gewekt? Dan zijn we zijn benieuwd naar jouw sollicitatie en CV, deze kun je voor 6 april 2020 per e-mail versturen naar jobs@nnz.nl. Wij zullen uiterlijk in week 15 een reactie geven op jouw sollicitatie.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roos van Vugt via
06-42121757. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Iris Veenhuizen, 06-22572967.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.