Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Geweven zakken


PP geweven zakken vormen een zeer sterke en kostenefficiënte verpakkingssoort. NNZ levert standaard PP geweven zakken met en zonder liner. We houden een aantal standaard afmetingen op voorraad, waardoor onze levertijden kort zijn. In noodsituaties, zoals bij overstromingen, worden PP geweven zakken ingezet als zandzakken.

Power-block® is een geweven polypropyleen blokbodemzak, een economisch aantrekkelijk alternatief voor 3-wandige papieren zakken, dat extra stabiliteit en sterkte biedt.

De PP Kistzak met gaasdoek is speciaal ontworpen voor het drogen van zaden en granen na de oogst en tijdens opslag.

De PP geweven boodschappentassen kunnen naar wens worden bedrukt met een merk en/of reclameboodschap.Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.