Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Group ICT Manager

Brunel is voor NNZ, een internationaal familiebedrijf op zoek naar een Group ICT Manager. NNZ biedt al 100 jaar een brede range aan verpakkingsoplossingen aan klanten binnen de agro- en industriële sector. Deze succesvolle organisatie is constant in beweging om blijvend in te kunnen spelen op de marktontwikkelingen. Een stabiele en betrouwbare werkplekautomatisering en verdergaande digitalisering spelen daarbij een essentiële rol. NNZ heeft een digitaal transformatieprogramma gelanceerd om de continuïteit van haar werkprocessen te kunnen waarborgen en te verbeteren. Omdat de huidige ICT manager kiest voor een andere uitdaging binnen NNZ is er een vacature voor een sterke verbinder, die de organisatie kan klaarstomen voor de toekomst.

De Functie
Welke rol kan de organisatie kiezen in de economie van de toekomst? Welk systeem levert de beste bijdrage aan de (verdere) digitalisering en automatisering van de organisatie? Welke nieuwe ontwikkelingen kunnen worden geïmplementeerd binnen de organisatie? Dit zijn enkele uitdagende vraagstukken waar je als Group ICT Manager mee aan de slag gaat.

Als Group ICT Manager heb je vanaf dag één onmiddellijk impact op de dagelijkse efficiëntie van NNZ. Een belangrijke taak is het zorgdragen voor de continuïteit van de huidige werkplekautomatisering. Jij zorgt ervoor dat de automatisering optimaal functioneert en aansluit bij de wensen en behoeften van de organisatie. Je bouwt mee aan de toekomstige digitale mogelijkheden en geeft inhoud aan het digitale transformatieprogramma. Dit doe je gezamenlijk met het ICT-team, waar jij verantwoordelijk bent voor de aansturing, begeleiding en ontwikkeling van de collega’s.

Een andere hoofdtaak is het verder inhoud geven aan het digitale transformatieprogramma. Jij gaat aan de slag met het analyseren van de huidige systemen en ICT-middelen; vanuit deze analyse breng je een advies uit voor de toekomstige situatie. Dit brengt uiteindelijk vernieuwing en innovatie, een belangrijke bijdrage aan de lange termijn doelstellingen van deze mooie organisatie! Je draagt daarnaast ook zorg voor de implementatie en adoptie van jouw advies binnen NNZ. Voor de juiste adoptie van de vernieuwingen zorg je, in afstemming met de business, voor het juiste trainingsprogramma.

In deze rol werk je nauw samen met het ICT- team en met de Country Managers van de landen waar NNZ actief is. Je levert een belangrijke bijdrage aan de groeps- en groei strategie en vertaalt deze naar een effectieve ICT-omgeving. Vanzelfsprekend houd je daarbij de coördinatie over de landenorganisatie en stuur je waar nodig bij.

Jij bent een people manager en een sterke verbinder. Je hebt verstand van de inhoud, neemt initiatief en bent in staat om belangrijke beslissingen te nemen. Als people manager zorg je voor de juiste aansturing, begeleiding en ontwikkeling van het team. Dit team bestaat uit vijf collega’s die elk hun expertise hebben op het vlak van: service- en operationeel beheer, projectmanagement, security en functioneel- en technisch applicatiebeheer. Om deze positie op de juiste manier in te vullen is het daarnaast belangrijk dat je beschikt over sterke analytische vaardigheden. Tot slot heb je ruime kennis en ervaring op het vlak van ICT-architectuur, het is een sterke pré als je ervaring hebt met Enterprise Architectuur.

Jouw taken bestaan onder meer uit:

 • Het beheren van de systemen en het oppakken van bedrijfskritieke ICT-taken;
 • Het oppakken van uitdagende projecten en je neemt hierin de leiding;
 • Het bijdragen aan het harmoniseren van de bedrijfsprocessen voor de gehele organisatie;
 • De implementatie van de NNZ Workspace 365 in de buitenlandse entiteiten;
 • De implementatie van het CRM-pakket in de buitenlandse entiteiten;
 • Het oriënteren op het ERP-pakket van de toekomst;
 • Het zorgvuldig selecteren en implementeren van een WMS-pakket voor de automatsering en digitalisering van de magazijnen (zoals mobiele scanners in combinatie met identificatie van bijbehorende barcodes in het magazijn);
 • Het onderzoeken en bestuderen van opkomende (digitale) technologieën, hardware en software;
 • Het beheren en rapporteren van de ICT-begroting;
 • Het uitvoeren van regelmatige systeemaudits op infrastructuur, applicaties en cybersecurity.


Over jou
Jouw leiderschapskwaliteiten zijn onderscheidend goed! Je beschikt over sterke sociale vaardigheden en zorgt ervoor dat de ICT de business optimaal ondersteunt. Door je interesse in mensen, techniek en processen kun je optimaal schakelen met zowel de business als ICT. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken en herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Een relevante afgeronde universitaire- of HBO-opleiding in de richting van Business & IT of Bedrijfskundige Informatica;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring en functioneert goed in een internationale werkomgeving met een culturele diversiteit;
 • Kennis en ervaring met alle voorkomende aspecten binnen de ICT, zoals architectuur (Enterprise Architecture), infrastructuur, Cloud, security, ERP-pakketten, WMS-pakketten en technologische vooruitstrevende nieuwe technieken;
 • Je bent sterk in het implementeren, verbeteren en testen van (ICT) processen;
 • Je hebt ervaring met grote complexe verander- en implementatietrajecten;
 • Je hebt kennis van ISM/FSM;
 • Het is een grote pré als je ervaring en kennis hebt van handelsbedrijven
 • Je kunt je naast het Nederlands goed uitdrukken in Engels en Duits.


Wat wij bieden
Je gaat aan de slag in een uitdagende functie in een plezierige en informele werkomgeving. NNZ biedt je voor deze positie een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Vanzelfsprekend krijg je een goed marktconform salaris en krijg je de beschikking over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op een 13e maand en 8% vakantiegeld. Daarnaast krijg je de beschikking over een lease-auto, mobiele telefoon en laptop voor een goede uitvoering van jouw functie. Voor een goede werk-privé balans heb je de beschikking over 28 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Je kan er ook voor kiezen om jouw ATV dagen in te wisselen voor 5% extra salaris. Uiteraard geldt er een goede pensioenregeling op basis van BPF Middelloonregeling met een aanvullende pensioenregeling via het BPF. Ten slotte krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan de toekomst van NNZ en deze transformatie in goede banen te laten verlopen.


Over ons
NNZ viert dit jaar hun 100-jarige bestaan! Dit trotse Nederlandse familiebedrijf bestaat sinds 1922 en heeft zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. NNZ is gespecialiseerd in verpakkingen voor de AFG-branche en de industrie. Het assortiment bestaat bijvoorbeeld uit netzakken, jute zakken en papieren verpakkingen.

Wij vertellen en laten je graag zien wat NNZ allemaal te bieden heeft! Bij NNZ sta jij voorop! NNZ is ervan overtuigd dat jij hierdoor jouw creativiteit en productiviteit optimaal kan benutten. Binnen NNZ werk jij op een passievolle en plezierige manier samen met jouw collega’s. Het motto van NNZ is: ‘Together is better’. NNZ levert zijn klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.


Samenvatting

 • Vacature nummer: PUB350648
 • Markt: Industry
 • Branche: Logistics
 • Expertisegebied: Operations & Maintenance
 • Standplaats: Groningen
 • Uren per week: 40.0
 • Opleidingsniveau: Professional Bachelor
 • Sluitingsdatum: 12 June 2022

Vragen? Neem contact op
Rob van den Putte
senior Sales Consultant Brunel Netherlands Groningen

r.van.den.putte@brunel.net
+316 12 27 12 60

 

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.