Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

HR medewerker / salarisadministrateur (30-32 uur)

Kun jij het goed vinden met mensen en ben je administratief sterk? Zoek jij een uitdagende baan en een werkweek waarin geen dag hetzelfde is binnen een gezond en dynamisch familiebedrijf? Lees dan snel verder.

De centrale afdeling HR bestaat uit de HR-businesspartner (extern) en de HR-medewerker/salarisadministrateur. De afdeling helpt de directie en het management van de NNZ-groep om invulling te geven aan het HR-beleid. Het beleid is er op gericht is om de NNZ-collega’s effectief en met plezier hun werk te laten doen, om op die manier de doelen te halen die zijn gesteld ten aanzien van omzet, marge, welzijn, gezondheid en arbeidstevredenheid.

Over de functie
De functie kent twee belangrijke verantwoordelijkheidsgebieden

1. Front-office en servicefunctie voor de afdeling HR om vanuit die hoedanigheid de afdeling in secretariële administratieve zin te ondersteunen. Een aantal van deze taken zijn:

 • sparringpartner voor de HR-business partner;
 • passende opvolging geven aan HR-gerelateerde vragen van medewerkers;
 • onderhouden van contacten met uitzendorganisaties;
 • wagenparkbeheer;
 • verzuim, zoals ziekmeldingen en de verzuimregistratie;
 • input leveren aan HR gerelateerde projecten.

2. Aansturen van de uitbestede salarisadministratie met in acht name van de fiscale, wettelijke en interne bepalingen voor zowel NNZ Benelux, NNZ Export bv en NNZ Beheer.

 • Ondersteunen van de financiële afdeling met de administratieve kant van de personeelsverzekeringen;
 • Bijdragen leveren aan audits;
 • WKR.

Functie-eisen
We komen graag met je in gesprek als je over de volgende kwalificaties beschikt:

Minimaal MBO+ werk- en denkniveau; up-to-date kennis m.b.t. loonadministratie (PDL), BTW , sociale wetgeving en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je ervaring met de dynamiek van een handelsonderneming, ook heb je een goede kennis van en ervaring met relevante softwareapplicaties.

In deze functie werk je met vertrouwelijke gegevens en daarom is het vanzelfsprekend dat je integer bent en om kunt gaan met dit type informatie. Je bent accuraat en nauwgezet. Je bent realistisch en ontvankelijk om nieuwe informatie c.q. argumenten te wegen op hun toegevoegde waarde. Doortastend, goed kunnen schakelen tussen verschillende dossiers (en mensen) kenmerkt jou eveneens. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent stressbestendig. Je kunt tactvol optreden, geeft blijk van empathie en inlevingsvermogen. Je hebt een vloeiende uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Wat bieden wij jou?

NNZ biedt een financieel gezonde omgeving vol ambities, een organisatie waar groei, professionalisering en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling de komende jaren centraal staat. NNZ biedt een salaris in lijn met jouw ervaring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, een 13e maand, een ruime hoeveelheid vakantiedagen en een winstdelingsregeling. Vanzelfsprekend bouw je een pensioen op bij een bedrijfspensioenfonds (2/3 werkgever, 1/3 werknemer). Daarnaast kent NNZ een fietsregeling. De organisatie heeft veel oog voor gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.
 

Reageren?

Heb je belangstelling en denk je aan de kwalificaties te voldoen, stuur dan je motivatiebrief voorzien van een uitgebreid CV voor 24 januari a.s. aan HR@nnz.nl , t.a.v. Jan Willem Venema.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.