Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Kwaliteit

Kwaliteit is kennis

Om een consistente verpakkingskwaliteit te kunnen bieden, is grondige kennis en een goed gevoel voor de markt onontbeerlijk. Alleen dan is het voor een leverancier mogelijk om aan de met een klant overeengekomen specificaties van volume, prijs en levering te kunnen voldoen.

NNZ volgt de trends en ontwikkelingen in de verpakkingsmarkt op de voet waardoor we in staat zijn steeds de beste en de voor onze klanten meest geschikte producenten te selecteren. Om de toegezegde kwaliteit ook daadwerkelijk te kunnen waarborgen, bezoeken we deze producenten regelmatig en voeren we bij elk van hen jaarlijks een audit uit.

NNZ fungeert als een kenniscentrum, een partner tussen klant en producent. Wij zijn een gecertificeerde leverancier van gegarandeerde kwaliteit.

 

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.