Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

QHSE medewerker (m/v, 50%), vestiging Groningen

Ben jij proactief, standvastig, nauwkeurig  én heb je sterke communicatieve vaardigheden? Voor onze werkmaatschappij NNZ BV in Groningen zijn wij op zoek naar een nieuwe QHSE-medewerker die onze organisatie voor 20 uur per week komt versterken.  

Wie zijn wij? 
NNZ is een dynamische multinationale onderneming die verpakkingen levert aan klanten binnen de AGF- en in de industriële sector. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers. NNZ heeft 23 vestigingen in 17 landen; het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. 

Wat ga je doen? 
Als QHSE-medewerker richt je je op de implementatie van de managementzorgsystemen met aandacht voor proceskwaliteit, Veiligheid, Arbo, Milieu en Hygiëne. Naast het operationeel borgen van de aangedragen beleidstukken en procedures op de diverse aandachtsgebieden, stimuleer je o.a. een veilige werkomgeving. Je controleert het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie door interne audits, RI&E’s, werkplekonderzoeken én de naleving van de geldende regels en voorschriften. 

Wat vragen wij van jou? 

 • Relevante ervaring met QHSE; 
 • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau (HBO is een pré). 
 • Pre: kennis van of ervaring met soortgelijke ondernemingen. 
 • Relevante ervaring met software applicaties. 
 • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift. 
 • Competenties als accuratie, verantwoordelijkheid en doortastendheid. 

Wat bieden wij jou? 

 • Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid; 
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • Leuke en enthousiaste collega’s  

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN? 
Spreek de functie je aan? Stuur dan je CV en uitgebreide motivatie vóór 21 oktober naar jobs@nnz.nl 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kevin van Haperen khaperen@nnz.nl  of 050-5207800

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.