Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Senior inkoper netverpakkingen (m/v 100%)

NNZ is een organisatie, die constant anticipeert op marktontwikkelingen. Daardoor zijn we gegroeid naar een organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Canada. NNZ heeft een centrale positie in een wereldwijd netwerk van verpakkingsproducenten, onderzoeksinstituten, universiteiten en retailorganisaties. Wij opereren in de volledige verpakkingsketen: van grondstofproducent tot consument. Internationaal richt NNZ zich vooral op de AGF-markt met als klanten de groothandelaren, veilingen, afpakkers voor supermarktketens, exporteurs en eindgebruikers. In toenemende mate bedient de organisatie productiebedrijven die vragen naar industriële verpakkingen. De organisatie profileert zich in de markt als een klantvriendelijke en betrouwbare leverancier, waar men tevens terecht kan voor deskundige ondersteuning en advisering.

Graag komen wij voor onze hoofdkantoor in Groningen in contact met kandidaten voor de functie van

Senior inkoper

voor Netverpakkingen

Als Senior inkoper netverpakkingen ontwikkel je een gerichte sourcingstrategie voor een passend productaanbod in het genoemde productportfolio. In die hoedanigheid draag je bij aan het Central Sourcing-beleid. Je onderhoudt, stimuleert en coacht je eigen category team zodanig dat de sourcing en inkoopkracht op een resultaatgerichte, innovatieve, efficiënte manier wordt ingezet. Je bouwt en onderhoudt effectieve relaties met collega's van de NNZ groep die voor jou relevant zijn. Je hebt een leidinggevende verantwoordelijkheid voor een assistent-inkoper en natuurlijk ben je zelf ook commercieel actief. Je bezoekt periodiek je strategische leveranciers en stuurt daarbij je eigen leveranciers aan, waarmee je in overleg met de central sourcing manager de raamcontracten afsluit. Je zorgt voor een goede werksfeer, motiveert en stimuleert je collega assistent inkoper. Je levert een herkenbare bijdrage aan de innovatie van ons portfolio en werkt hiervoor nauw samen met de afdeling Marketing & Innovatie. Je stemt regelmatig je werkzaamheden af ​​met collega country managers als het gaat om inkoop- en verkoopbudgetten en voorraadbeheer. Daarom structureer en verbeter je de relevante werkprocessen.

Onze vraag

Om succesvol te zijn in deze functie, moet je minimaal een bachelordiploma hebben behaald. Je hebt min. 5 jaar aantoonbare, succesvolle internationale commerciële inkoopervaring, zowel tactisch als strategisch. Daarnaast heb je ervaring of affiniteit met verpakkingen, in het bijzonder technisch inzicht in net- en kunststofverpakkingen. Je bent ondernemend, bruggenbouwer en houdt van pionieren en trouble shooting. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je acquisitief sterk. Je bent een professional die vanuit visie en overtuiging in staat is om je eigen sourcingnetwerk op te bouwen en uit te breiden. Daarnaast ben je resultaatgericht en ben je in staat om buiten vaste kaders te denken. Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden. Je beheerst de Nederlandse, Engelse taal goed en bij voorkeur ook het Duits. Last but not least ben je bereid om ongeveer 50% van de tijd te reizen.

NNZ biedt een financieel gezonde omgeving met ambities. NNZ is een organisatie waar groei, professionalisering en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling de komende jaren centraal staan. NNZ biedt een salaris in lijn met jouw ervaring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, een 13e maand, een ruime hoeveelheid vakantiedagen en bij een fulltime aanstelling 13 ADV dagen en een winstdelingsregeling. Vanzelfsprekend bouw je een pensioen op. In dit geval bij een bedrijfspensioenfonds (2/3 werkgever, 1/3 werknemer). Daarnaast kent NNZ een fietsregeling. De organisatie heeft veel oog voor gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Jouw reactie

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer informatie (er is een functieomschrijving beschikbaar), neem dan contact op met Tjerk Dantuma, tdantuma@nnz.nl, +31 6 13 80 77 14. Je sollicitatie kun je sturen naar jobs@nnz .nl. 

 

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.