Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Senior Productspecialist Industrie


Als Senior Productmanager Industrie zijn je werkzaamheden zeer divers. Dagelijks sta je in contact met een wereldwijd leveranciersnetwerk en zorg je dat producten tijdig, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de juiste voorwaarden worden geleverd. Niet alleen onderhoud je dit netwerk, je bouwt het ook verder uit! Je overziet de hele keten en verzint creatieve oplossingen om zo slim mogelijk in te kunnen kopen. Je denkt altijd 5 stappen vooruit zodat de binnendienst nooit stil hoeft te staan en de accountmanagers kunnen leveren conform afspraak aan onze klanten. In deze positie werk je nauw samen met de afdeling Central Sourcing en draag je actief bij aan het commerciële beleid voor de eigen producten (in dit geval FIBC/Big Bag, PP geweven zakken en aanverwante industriële verpakkingen).

Wij hebben een goede match als:

 • je een ervaren inkoper bent met een extern gerichte focus op de markt zonder de belangen van de interne organisatie uit het oog te verliezen; van nature zelfstandig werkt, resultaat- en servicegericht bent, overtuigend bent en een scherp oog voor efficiency hebt.
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden i.v.m. contacten met leveranciers en klanten en bent binnen bevoegdheden van de functie in staat om zelfstandig onderhandelingen te voeren en vaardig bent om collega’s te coachen. Je spreekt je talen Nederlands en Engels (en indien mogelijk Duits)
 • je goed kunt samenwerken. Je maakt onderdeel uit van een team van 6 collega’s. Vanzelfsprekend heb je dagelijks contact met collega’s van andere disciplines, leveranciers en klanten.
 • Reizen leuk vindt! Zowel naar landen binnen als buiten Europa (+/- 30% buiten 70% binnen)
 • je een relevant HBO-diploma hebt, aangevuld door bijv. Nevi 1 en/of Nevi 2. Ook in vergelijkbare productmanagementfuncties heb je min. 5 jaar ervaring opgedaan, het liefst in de industriële verpakkingsmarkt. Je kan goed overweg met verschillende software pakketten, zoals de kantoorautomatisering, ERP, CRM pakketten e.d.

Je bureau staat in Groningen

NNZ biedt een financieel gezonde omgeving met ambities. is een organisatie waar groei, professionalisering en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling de komende jaren centraal staan. NNZ biedt een salaris in lijn met jouw ervaring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, een 13e maand, een ruime hoeveelheid vakantiedagen en bij een fulltime aanstelling 13 ADV dagen en een winstdelingsregeling. Vanzelfsprekend bouw je een pensioen op. In dit geval bij een bedrijfspensioenfonds (2/3 werkgever, 1/3 werknemer). Daarnaast kent een fietsregeling. De organisatie heeft veel oog voor gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Reageren?

Solliciteer via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Andrés Kucera | M 06 144 79 133 | E a.kucera@vdnk.nl

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.