Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Buying Manager

Marketing Manager

 

Operationeel Medewerker/Chauffeur

Graag komen wij voor onze vestiging in Rilland op korte termijn in contact met kandidaten voor de functie van operationeel medewerker / chauffeur (m/v)

Hoofdtaken zijn: het in ontvangst nemen, opslaan, verwerken en verzenden van goederen. Daarnaast zorg je voor een soepele doorstroming van orders en materialen, voor een ordelijk en systematisch beheer van het magazijn. Voor het verzamelen van gerangschikte materialen aan de hand van orderbonnen, plaatst ze in het magazijn in stellingen of op de vloer en maakt ze verzendklaar. Ook ben je actief met het laden en lossen van vrachtwagens op de meest effectieve en efficiënte manier met als doel een optimale leverbetrouwbaarheid. Je ondersteunt de productie (bestempelen jute zakken) in periodes van piek of ziekte. Vanzelfsprekend horen onderhoud, orde en netheid ook tot je taken.

Wij vragen

  • een LBO+ werk- en denkniveau, door opleiding en/of ervaring;
  • enige kennis van de verpakkingsmaterialen en –technologie is een pre;
  • heftruckrijbewijs en bij voorkeur in bezit van een groot rijbewijs, dan wel de bereidheid deze te halen;
  • collegiaal, zelfstandig kunnen werken, doel- en resultaatgericht, snel kunnen schakelen;

Wij bieden een afwisselende baan binnen een prettige, gezonde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer marktconform en concurrerend.

Je sollicitatie, voorzien van een uitgebreid Curriculum Vitae, ontvangen wij graag vóór 9 september a.s. Deze kun je mailen aan NNZ bv, t.a.v. mevrouw Sandra Kroeze, afdeling HR, per email pz@nnz.nl .

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Gert-Jan Westdorp (06-51109571).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.