Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Verpakkingsoplossingen

‘Customized Packaging Solutions’

Mensen realiseren het zich vaak niet, maar een verpakking levert een eigen bijdrage aan duurzaamheid. Groente en fruit worden beschermd in de verpakking en zijn daardoor langer houdbaar, wat voorkomt dat er voedsel moet worden weggegooid. Zonder verpakkingen zou voedsel zich ook niet zo over de wereld kunnen verspreiden.

NNZ investeert in het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en verpakkingsconcepten in samenwerking met onze ‘partners’. Deze ‘partners,’ waarvoor en waarmee we ‘customized packaging solutions’ ontwikkelen, zijn bedrijven die groente en fruit verpakken, grootwinkelbedrijven, leveranciers, universiteiten en onderzoeksinstituten.

NNZ heeft een centraal ‘marketing innovatie team’, bestaande uit een innovatiemanager, een verpakkingstechnoloog, een designer en een online marketeer. Dit team ondersteunt de verschillende landen bij het vermarkten van hun huidige portfolio en het ontwikkelen van aangepaste of nieuwe duurzame verpakkingsoplossingen. Samen met de business unit managers in de landen volgt dit team actief de (nationale) marktontwikkelingen.

Een NNZ team gaat in gesprek met de klant om een briefing te maken, die daarna door de commercieel verantwoordelijke, de verpakkingstechnoloog en de marketeers wordt uitgewerkt tot een design waarvoor de best passende materialen gebruikt worden. Ook andere variabelen, zoals machines en consumentengedrag, zijn mede bepalend voor de uiteindelijke keuzes die gemaakt worden. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om altijd tot een optimale verpakkingsoplossing te komen.

Daarnaast werken we continu aan de ontwikkeling van duurzame verpakkingsmaterialen en –technologieën. Ons streven is daarbij altijd gericht op een maximale houdbaarheid van de verpakte producten en een minimale belasting van het milieu. Omdat de omstandigheden voor elke klant en in ieder land sterk kunnen verschillen, hanteren we in alle gebieden waar we actief zijn een specifieke aanpak. Focus on local, is dan ook ons bedrijfsdevies. Dat betreft niet uitsluitend duurzaamheid, maar het geheel van ons marketing- en innovatiebeleid.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.