Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Visie en missie

Visie

NNZ wil zich profileren als een betrouwbare, toegewijde en marktgestuurde onderneming die voor haar partners steeds de best denkbare verpakkingsoplossingen genereert.

NNZ realiseert deze ambitie door:

 • voortdurend te communiceren en intensief samen te werken met:
  -          klanten
  -          leveranciers
  -          distributeurs
  -          universiteiten
  -          onderzoeksinstituten
  -          overheden
 • het optimaal aanwenden van een wereldwijd netwerk in de agrarische en industriële sector
 • voortdurend te innoveren en te anticiperen op nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de markt
 • het constant leveren van een optimale productkwaliteit en servicegraad
 • het aanbieden van een complete range aan verpakkingsmaterialen- en mogelijkheden
 • het leveren van een breed assortiment van standaard producten uit de voorraden van onze vestigingen, waardoor korte levertijden en just-in-time-logistiek gerealiseerd kan worden
 • het aanbieden van full service op het gebied van:
  -          opslag
  -          transport
  -          document- en bestandsbeheer


Missie
 

Based on the above vision, we have defined the following mission statement:
            'Inspired to create packaging solutions for your success!'

This mission statement stresses the importance of developing packaging solutions in close cooperation with our relations and gaining success on behalf of our stakeholders (employees, customers, suppliers, business partners and shareholders) and on behalf of society at large.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.