Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Agf emmers

Onze transparante PP emmers bieden een handzame verpakking voor groenten en fruit en zijn ook geschikt om in te vriezen. De emmers en deksels zijn ontworpen voor optimale sterkte en ventilatie. De transparante emmers kunnen voorzien worden van een bedrukking (tot en met 8 kleuren) en in-mold-label. De agf emmers zijn beschikbaar in diverse maatvoeringen (600 tot 2300 ml) en kunnen worden voorzien van een handvat (transparant, rood of groen). De bijpassende PET deksels zijn voorzien van ventilatiegaten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Stobbelaar via 06-54635313 of rstobbelaar@nnz.nl.Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.