DSC0098

Duurzame partner bij uitstek voor onze klanten

We streven ernaar om onze klanten een naadloze ervaring te bieden met een innoverend beleid dat de nadruk legt op circulariteit, het bevorderen van productconformiteit en de impact op het klimaat. Tegelijkertijd waarborgen we de kwaliteit van onze producten.

Productontwerp

  • We implementeren duurzame praktijken in elke schakel van onze toeleveringsketen, van inkoop via leveranciers, klanten en medewerkers met een bewezen passie voor ons duurzaamheidstraject, tot circulaire productstrategieën met ontwerpen die uit gerecyclede bestanddelen bestaan en ook weer gerecycled kunnen worden.

 

Productinformatie

  • Wij bieden onze klanten transparantie over onze producten en processen, zodat ze erop kunnen vertrouwen dat wij voldoen aan alle productveiligheidsvoorschriften. Onze benadering van productveiligheid bepaalt ook de manier waarop we hierover met onze klanten communiceren. Op verzoek verstrekken wij onze klanten conformiteitsverklaringen voor hun producten. We zijn een online portal aan het creëren om het compliance-proces voor productportfolio’s te stroomlijnen. Zo kunnen onze klanten snel de benodigde productinformatie opvragen.
  • Onze verpakkingskeuzes beïnvloeden de duurzaamheid. Om onze klanten goed voor te lichten bij het kiezen van hun materialen en producten, hebben we een #Rethink-model ontwikkeld waarmee u de milieu-impact van producten berekent. We zijn momenteel hard aan het werk om een website te creëren waar klanten snel productinformatie kunnen opvragen over de milieu-voetafdruk van hun productportfolio.
  • We waarborgen de productkwaliteit door de magazijnen te controleren op hun naleving van onze eisen op het gebied van bedrijfskwaliteit en voedselveiligheid.

 

Milieu-impact in de toeleveringsketen

  • We implementeren duurzame praktijken in elke schakel van onze toeleveringsketen, van inkoop via leveranciers, klanten en medewerkers met een bewezen passie voor duurzaamheid. We voeren ook strategieën in op onze locaties om de directe en indirecte CO2-uitstoot (scope 1 en 2) te verminderen.

 

Relaties en betrokkenheid

  • NNZ wil uw partner bij uitstek zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom onderhoudt NNZ regelmatig contact met klanten om hun behoeften, verwachtingen en voorkeuren te bespreken. Ook voeren we enquêtes uit om de klantbetrokkenheid, loyaliteit en belangenbehartiging te meten.

 

Duurzaamheid Duurzaamheid voor leveranciers Duurzaamheid voor medewerkers Berekening van de ecologische voetafdruk van materialen
Sustainability Strategic Focus And Pillars 2
Aan de hand van onze materialiteitsanalyse hebben we de prioriteiten geïdentificeerd voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Deze prioriteiten zijn afgestemd op de duurzame doelstellingen van de VN en hangen nauw samen met onze doelstellingen die we nog vóór 2030 willen bereiken.
WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwerk
#Rethink innovatie
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.