Power-Lift® big bags - een veel gebruikte en absolute topper in de industrie voor het verpakken, transporteren en beschermen van bouwmaterialen, landbouwproducten, chemicaliën, voedingsmiddelen, mineralen en ertsen en plastics en polymeren.

Big bags

NNZ big bags zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van producenten in de food, feed en non-food sectoren en bieden een handige en veilige manier om bulkmaterialen te transporteren en op te slaan, met maximale bescherming en efficiënte verwerking.

Big bags portfolio

Met onze jarenlange expertise in industriële verpakkingen bieden wij een breed scala aan hoogwaardige big bags die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw big bags worden geleverd wanneer u ze nodig heeft, zodat u uw productieproces kunt optimaliseren.

Wij begrijpen het belang van betrouwbare verpakkingen in de food, feed en non-food sectoren. Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige big bags die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Samenwerken met NNZ betekent profiteren van deskundigheid in industriële verpakkingen en toegang krijgen tot eersteklas big bags tegen een schappelijke prijs, die maximale bescherming en gemak bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en laat ons u helpen de perfecte industriële verpakking voor uw bedrijf te vinden.

4 Loop Power Lift® 4-Loop big bags, Power-Lift®

De 4-Loop big bag, Power-Lift® is de ultieme oplossing voor efficiënte verpakking, transport en opslag van poeders, granulaten en mineralen. Dankzij zijn veelzijdige ontwerp en kosteneffectieve productiemethode biedt deze zak multitasking mogelijkheden en zorgt hij voor de veilige behandeling van verschillende materialen.

4-Loop big bags, Power-Lift®
Formstable Power Lift®, Q Bag Q-bag, vormstabiele big bags

De Q-bag, een vormstabiele big bag, Power-Lift®, is de ideale keuze voor het vullen en transporteren van zgn. ‘free flowing’ substanties. Dankzij het ingenaaid interne gedeelte zorgt deze zak voor stabiliteit, behoudt hij zoveel mogelijk de oorspronkelijke externe afmetingen en minimaliseert hij uitbuikingen. Met Q-bags kunt u aanzienlijke ruimte besparen tijdens transport en opslag, terwijl u met vertrouwen fijne poeders, mineralen, chemicaliën, voedsel en farmaceutische producten verpakt.

Q-bag, vormstabiele big bags
Kuubzak®, de ideale big bag voor het efficiënte en kosteneffectieve vervoer van bouwmaterialen. Speciaal ontworpen om het transport van zand, grind, cementpoeder, stenen en cement te vergemakkelijken en te optimaliseren. Big bags, Kuub-zak®

Big bags zijn de perfecte oplossing voor het verpakken en transporteren van aggregaat, zand en afval van bouwplaatsen. Dankzij hun robuuste constructie en grote capaciteit zorgen deze zakken voor een veilige opsluiting en eenvoudige hantering.

Big bags, Kuub-zak® voor bouwmaterialen
One loop Big Bag 1-loop en 2-loop big bags

De 1-loop en 2-loop Power-Lift® big bags zijn de ultieme keuze voor efficiënte verpakking van een breed scala aan materialen, waaronder meststoffen, chemicaliën, granen, zaden en meer. Dankzij hun veelzijdige hijsmogelijkheden maken ze het gelijktijdig hijsen van meerdere zakken mogelijk, wat tijd en moeite bespaart. Ervaar de onverslaanbare combinatie van kosteneffectiviteit en een hoge draagcapaciteit met Power-Lift® Big bags.

1-Loop en 2-Loop big bags, Power-Lift®
Statisch geleidende big bags, worden gebruikt voor het veilig vervoeren en opslaan van ontvlambare materialen of in omgevingen waar explosieve atmosferen kunnen ontstaan. Statisch geleidende big bags

Vermijd het risico op brand of explosie tijdens het vullen, transporteren en lossen van bulkmaterialen door gebruik te maken van de geleidende Power-Lift® big bag. NNZ biedt deze zak aan in vier classificaties (types A, B, C en D) om te zorgen voor veilige verpakking van brandbaar poeder en producten, voedsel en farmaceutica, mineralen en chemicaliën.

Statisch geleidende big bag, Power-Lift®
Bulk Bag Liner Big bags met liners

Bescherm uw waardevolle producten tegen verontreiniging, vocht en zuurstof met het veelzijdige assortiment liners dat beschikbaar is voor Power-Lift® big bags. NNZ biedt een selectie van liners, waaronder PE (isolatie, geleidend, antistatisch), PE/Al (geleidend, isolatie, antistatisch) en PE/EVOH (isolatie en antistatisch), om maatwerk te bieden voor uw specifieke toepassingsbehoeften.

Big bag met liners, Power-Lift®
potatoes-16503-FIBC-big-bag-bulk-power-lift-NNZ Ventilerende big bags voor groente en fruit

Houd bederfelijke goederen vers tijdens opslag en transport met geventileerde Power-Lift® big bags. Ontworpen met ventilatiestrips en verkrijgbaar in verschillende constructies, voorkomen ze temperatuurschommelingen en behouden ze optimale productomstandigheden voor producten zoals aardappelen, uien en fruit.

Ventilerende big bags voor groente en fruit, Power-Lift®
firewood-19501-FIBC-big-bag-bulk-log-lift-NNZ Ventilerende big bags voor houtblokken

Log-Lift®, een geventileerde big bag, is de ultieme oplossing voor het transporteren, opslaan en drogen van houtblokken. Met zijn geventileerde ontwerp en UV-bestendig materiaal zorgt deze speciaal ontworpen Log-Lift® big bag voor optimale luchtcirculatie en bescherming, waardoor hij ideaal is voor zowel binnen als buiten droogkamers.

Ventilerende big bags voor houtblokken, Log-Lift®

Bulktransport en -opslag

In de wereld van bulktransport en -opslag is de big bag onmisbaar. Deze industriële zakken staan synoniem voor zowel duurzaamheid als efficiëntie, waardoor ze de topkeuze zijn voor bedrijven in de food, feed en andere sectoren. Ze zijn specifiek ontworpen om een breed scala aan droge producten veilig te transporteren en op te slaan. Voordelen van big bags:

  1. Flexibiliteit: Deze zakken kunnen worden aangepast aan verschillende materialen, maten en capaciteiten, waardoor ze veelzijdig in gebruik zijn.
  2. Duurzaamheid: Dankzij hun stevige materialen kunnen big bags zware belastingen aan zonder enig risico op scheuren of breken.
  3. Kostenbesparend: big bags bieden financiële voordelen in vergelijking met veel traditionele opslag- en transportmethoden.
  4. Milieubewust: Veel van deze zakken zijn herbruikbaar, wat helpt om afval te verminderen.
RZ2 3066 © Ronald Zijlstra FIBC chemicals&building-19004-FIBC-big-bag-bulk-kuubzak-NNZ 2021 Collega’s Magazijn Groningen (3)

Diverse toepassingen van big bags:

  • Voedingsmiddelen & Diervoeder: Zorgt voor veilige opslag en minimaliseert het risico op besmetting
  • Landbouw: Ideaal voor het transporteren van granen, zaden en meststoffen
  • Bouw: Efficiënt voor het transporteren van zand, grind en cement
  • Chemie: Perfect voor het veilig transporteren van poeders en chemicaliën
  • Mijnbouw: Geschikt voor het transporteren van mineralen en ertsen
  • Hout: Beschermt hout tegen mogelijke schade en houdt het schoon tijdens transport

NNZ en Kwaliteit
Als betrouwbaarheid en efficiëntie hoog op uw lijst staan, dan zijn NNZ’s big bags uw perfecte oplossing. Met onze jarenlange ervaring in industriële verpakkingen garanderen wij de beste producten op de markt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen.

NNZ, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in verpakkingen voor de industriële sector.

U bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen met een van onze specialisten in big bags en liners.

chemicals&building-17006-FIBC-big-bag-bulk-Qbag-power-lift-NNZ Kuubzak®, de ideale big bag voor het efficiënte en kosteneffectieve vervoer van bouwmaterialen. Speciaal ontworpen om het transport van zand, grind, cementpoeder, stenen en cement te vergemakkelijken en te optimaliseren. One loop Big Bag Big Bags
Klantcontacten industriele verpakkingen
NNZ is een internationale onderneming, gespecialiseerd in verpakkingen voor klanten in de industriële sector.

Neem contact op met één van onze specialisten in big bags en liners.

Contact
WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwerk
#Rethink innovatie
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.