Statisch geleidende big bag

Bulkmaterialen kunnen statische elektriciteit genereren tijdens het vullen-, transport- en losproces. Deze opbouw van statische lading, zowel binnenin een big bag als aan de buitenkant, vormt een risico. Wanneer statische lading in de buurt van stof of gas komt, kan deze een potentieel brand- of explosiegevaar creëren. Om dit te verminderen, is de geleidende variant van Power-Lift® ontworpen om dergelijke risico's te voorkomen. NNZ biedt deze veiligheidsverbeterde big bag aan in vier verschillende categorieën: Types A, B, C en D. Deze big bags zijn ideaal voor het verpakken van materialen die vatbaar zijn voor ontbranding, waaronder, maar niet beperkt tot, voedsel, farmaceutische producten, mineralen en chemicaliën. We helpen u graag met de meest ideale verpakkingsoplossing voor uw specifieke behoeften. Voor meer inzichten of op maat gemaakte advies kunt u contact opnemen met het NNZ-klantenserviceteam.

"Power-Lift®: Het vooraanstaande merk van robuuste big bags, onmisbaar voor uw bedrijf, exclusief bij NNZ."

NNZ biedt hoge kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijzen.

Producten geschikt voor: Statisch geleidende big bag

  • Cacao
  • Koffie
  • Meel
  • Melkpoeder

Statisch geleidende big bags details

Productie van statisch geleidende big bags

Statisch geleidende Power-Lift® big bags komen voort uit productie-expertise. Beginnend met het proces van Polypropyleen (PP) tape-extrusie, wordt elke big bag zorgvuldig vervaardigd door middel van vlakke weving en worden coatings aangebracht voor extra bescherming. Wanneer gewenst vindt bedrukking plaats voor herkenning of branding en worden de big bags met precisie aan elkaar genaaid. Elke individuele big bag wordt onderworpen aan een intensieve kwaliteitscontrole op een lichttafel. Zodra goedgekeurd, worden ze systematisch gevouwen en gereedgemaakt voor distributie via palletisering.

Kwaliteit van de statisch geleidende big bag, Power-Lift®

Elke big bag voldoet aan hoge productiestandaarden en ondergaat kwaliteitscontrole. Naleving vindt plaats op basis van ISO 21898-testen en IEC 61340-4-4-certificering. We onderscheiden type B big bags (gecoate stof), type C big bags (geleidende stof) en type D big bags (dissipatieve stof, wat een extra beschermingslaag biedt tegen statische ontladingen). De productie vindt plaats in een industriële omgeving, waarbij wordt voldaan aan de norm voor Hygiëne Level 1. Bovendien zijn deze big bags compatibel met voedselcontactnormen op Level 2-4, wat de hoogste mate van veiligheid en hygiëne garandeert voor de producten die ze bevatten. De veilige werkbelasting (SWL) varieert van 500 tot 2000 kg (1100-4400 lbs) en garandeert de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid, zowel in de standaarduitvoering met een veiligheidsfactor (SF) van 5:1 als in de versterkte versie met een SF van 6:1 voor zwaardere belastingen.

Big bags worden vervaardigd via een zorgvuldig gecoördineerd productieproces.

Constructie van statisch geleidende big bags

Statisch geleidende big bags bieden veelzijdigheid en functionaliteit. De big bags kunnen worden geleverd met een open bovenkant voor gemakkelijke toegang, een vulventiel voor gecontroleerd vullen of een sluitmantel voor veilige opsluiting. De bodem van de zak is ook aanpasbaar, vlak ontwerp voor stabiliteit, een losventiel voor efficiënt legen, of een op maat gemaakte conische bodem.

Bij de plaatsing van de lussen kan gekozen worden voor een zijnaad voor horizontale stabiliteit of een cross corner ontwerp om het gewicht gelijkmatig te verdelen. Er zijn meerdere stofdichte lagen beschikbaar om de inhoud te beschermen tegen stof en vuil.

De kwaliteit van het doek is hoogwaardig, met verschillende gewichtsopties en keuzes tussen gecoate en ongecoate materialen. Daarnaast kunnen de zakken worden bedrukt met maximaal vier kleuren voor branding of herkenning.

Statisch geleidende big bags worden ook geleverd met liners die antistatische eigenschappen bieden en aan verschillende opslagbehoeften voldoen. Bovendien kunnen UN-gecertificeerde big bags worden geleverd om te voldoen aan internationale normen.

Duurzaamheid

  • Onze statisch geleidende Big bags zijn ontworpen voor recycling, in lijn met onze inzet voor duurzaamheid.

Neem vandaag nog contact met ons op

  • Kies voor de statisch geleidende Big bags om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen bij het verpakken, transporteren en beschermen van uw poeders.
  • NNZ biedt hoogwaardige statisch geleidende Big bags, snelle levering en concurrerende prijzen.
Contact form
Start Uw Aanvraag

"*" Verplicht veld

In welke verpakking bent geïnteresseerd?
Hidden
Hidden

WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwerk
#Rethink innovatie
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.