Innovation

Retail verpakkingen voor verse groenten en fruit

Onze klanten: verpakkers en detailhandelaren

Wij investeren in innovatie en kunnen u helpen bij het kiezen van uw duurzame verpakkingsportfolio, gebaseerd op feiten.

 

Wij voorzien verpakkers en internationale detailhandelaren van verpakkingsmaterialen voor hun groenten en fruit. We hebben een breed portfolio dat aan al uw behoeften kan voldoen. Het assortiment bestaat onder meer uit cups, emmers, schalen (plastic, karton, pulp, hout), folie op de rol (plastic, papier), foliezakken ((bio)plastic, papier), netzakken (plastic, cellulose) en jute zakken.

Wij investeren in innovatie en helpen u om op basis van feiten uw duurzame verpakkingsportfolio te kiezen, dat minder afval produceert en meer milieuvriendelijke opties biedt, zonder in te leveren op de kwaliteit.

We benadrukken dat verpakkingen een essentiële rol spelen bij het voorkomen van voedselverspilling en het vers houden van uw producten. Verse AGF-producten vormen een unieke uitdaging voor verpakkingsmaterialen, omdat groenten en fruit na de oogst blijven ademen. Het kiezen van de juiste verpakking voor het product is van essentieel belang om de houdbaarheid te verlengen. AGF-verpakkingen spelen verschillende rollen in de levering van business-to-business en retailer naar de consument. In steden vindt productverlies vooral plaats tijdens het traject van de winkel naar de klant. Op het platteland gaan er meer producten verloren in het traject tussen de landbouwbedrijven en de retailers. In beide gevallen is het van cruciaal belang om voedselverspilling te verminderen door de houdbaarheid van de AGF-producten te verlengen.

 

otherveg-12251-cardboard-tray-punnet-lid-NNZ 2
Portfolio van onze verpakkingen Directe link naar ons productportfolio
WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwerk
#Rethink innovatie
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

Contact form

"*" Verplicht veld

Hidden
Hidden

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.