Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

AGF verpakkingen

Verpakkingsoplossingen voor de agrarische markt wereldwijd

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF sector.

Productportfolio

We brengen een volledige productportfolio zo dicht mogelijk bij de klant onder en anticiperen voortdurend op nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de markt door een innovatief bedrijfsbeleid te hanteren, dat ondersteund wordt door een unieke afdeling Innovatie en Marktonderzoek.

Ons assortiment voor AGF verpakkingen bestaat uit:
- Net verpakking
- Jute zakken
- Folie verpakking
- Schalen & PP/PET bekers
- Karton verpakking
- Papieren verpakking
- Geweven zakken
- FIBC / Big-Bag

Naast ons standaard assortiment kunt u ook bij ons terecht voor op maat gemaakte AGF-verpakkingen.

Ons netwerk

De sterkte van een netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten en dat is precies de reden dat NNZ op zoek is naar partners binnen haar netwerk die gekarakteriseerd kunnen worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat tegemoet te komen aan verschillende behoeften op het gebied van inkoop, logistiek, opslag, verkoop en co-creatie met onze agrarische klanten.

Adviseurs

Het grootste voordeel van NNZ – niet in de laatste plaats vanwege haar netwerk - is dat we altijd van start gaan door onze klanten te adviseren over de meest geschikte AGF verpakking voor hun producten, ongeacht het materiaal.

Milieu

Onze productmanagers onderwerpen onze leveranciers regelmatig aan audits om hun integriteit op het gebied van economische en sociale verantwoordelijkheid te optimaliseren en te waarborgen. Onze mensen richten zich op reducties aan de bron, meer focus op materialen van natuurlijke hulpbronnen, een lagere voetafdruk en advisering op het gebied van verpakkingsoplossingen met afvalvermindering als doel.

Kwaliteit

De benadering van NNZ is gebaseerd op het ‘creëren van een duurzame organisatie’ en komt tot uiting in langdurige samenwerkingsverbanden tussen NNZ, haar medewerkers, klanten, leveranciers en haar omgeving. We voldoen aan alle kwaliteits- en milieunormen die zijn opgesteld voor verpakkingen van agrarische producten.

 Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking,  geweven PP zakken, films, folies, schalen, bekers, emmers, big-bags en  palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.