4-Loop big bags, Power-Lift®

Ontdek de veelzijdigheid van de 4-Loop big bags, Power-Lift® - een veel gebruikte en absolute topper in de industrie voor het verpakken, transporteren en beschermen van poeders, granulaten en mineralen. De hoge kwaliteit en kosteneffectieve productiemethode van deze big bags zorgen voor een uniek product. We begeleiden u graag naar de perfecte verpakkingsoplossing bestaande uit een standaard of op maat gemaakte 4-Loop big bag. Voor inzichten, advies of maatwerkbesprekingen kunt u contact opnemen met ons toegewijde NNZ-klantenserviceteam. Uw ideale oplossing is slechts één telefoontje verwijderd.

"Power-Lift®: Het vooraanstaande merk van robuuste 4-loop big bags, onmisbaar voor uw bedrijf, exclusief bij NNZ."

NNZ biedt hoge kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijzen.

Producten geschikt voor: 4-Loop big bags, Power-Lift®

 • Cacao
 • Cement
 • Chemie
 • Diervoeding
 • Graan
 • Koffie
 • Kunstmest
 • Meel
 • Melkpoeder
 • Veevoer | feed
 • Zaden

4-Loop big bags, Power-Lift®

Ervaar de efficiëntie van de 4-Loop big bag, Power-Lift® bij het hanteren, verpakken, transporteren en veilig opslaan van poeders, granulaten en mineralen. Deze big bags tonen hoe geavanceerd ontwerp en een economische productiemethode samenkomen, wat resulteert in een kosteneffectieve en veelzijdige oplossing voor verschillende toepassingen. Als het gaat om betrouwbare en multifunctionele verpakkingsoplossingen, blinken de 4-Loop big bags, Power-Lift® uit als een topkeuze voor bedrijven die zowel kwaliteit als waarde hoog in het vaandel hebben staan.

Certificering en veiligheid

De Power-Lift® 4-Loop big bags ondergaan strenge tests volgens de ISO 21898-normen, hiermee voldoen ze aan de hoge industriële verwachtingen. Ze worden geproduceerd in een zeer schone industriële omgeving, wat onze inzet voor productkwaliteit en hygiëne weerspiegelt. Dit voldoet aan de Hygiëne Level 1 Productie-eisen. Daarnaast zijn de big bags geschikt voor contact met voedingsmiddelen volgens de normen van Level 2 tot 4, wat de veiligheid en hygiëne van de inhoud waarborgt.

Verschillende draagvermogens:

 1. Veilige werkbelasting (SWL-range) van 500-2000 kg (1100-4400 lbs) / SF 5:1: Deze big bags zijn nauwkeurig ontworpen voor verschillende gewichten en garanderen de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid.
 2. Veilige werkbelasting (SWL-range) van 500-2000 kg (1100-4400 lbs)  SF 6:1: Speciaal ontworpen om zelfs nog zwaardere belastingen te dragen zonder concessies te doen aan duurzaamheid of betrouwbaarheid.

Voor klanten met specifieke eisen bieden wij big bags aan die zijn gecertificeerd volgens de UN-normen.

Verschillende constructies van big bags

De 4-loop big bags vertegenwoordigen technische deskundigheid. Het doek is beschikbaar in 140-230 g/m² en is verkrijgbaar in zowel gecoate als ongecoate varianten. Op basis van uw vereisten kunnen de bovenkanten worden geconfigureerd met een open bovenkant, vulventiel of sluitmantel. Wat betreft de bodem bestaat de keuze uit platte of conische ontwerpen met of zonder lossingsmogelijkheden.

Strategisch geplaatste lussen, zowel aan de zijnaad als cross corner, zorgen voor een optimale balans. Bovendien bieden we bedrukkingsopties tot vier kleuren en een selectie van liners om invulling te geven aan verschillende behoeften.

Big Bag Construction Top Big Bag Construction Loops Big Bag Construction Sprout Big Bag Construction Bottom

Duurzaamheid

 • Onze 4-Loop big bags zijn ontworpen voor recycling en sluiten aan bij onze toewijding aan duurzaamheid.

Neem vandaag contact op

 • Kies voor de 4-Loop big bags, Power-Lift® kwaliteitsgarantie bij het verpakken, transporteren en beschermen van uw poeders, granulaten en mineralen.
 • NNZ biedt hoogwaardige 4-Loop big bags, snelle levering en concurrerende prijzen aan.
Contact form
Start Uw Aanvraag

"*" Verplicht veld

In welke verpakking bent geïnteresseerd?
Hidden
Hidden

WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwerk
#Rethink innovatie
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.