Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Kook- en Sterilisatiefolie

De folies worden geproduceerd met 11-laags coextrusie, waarbij high performance resins worden ingezet. De kookfolie is gebaseerd op PA/PE en de sterilisatiefolie op PA/PP.

Beide folies zijn vanzelfsprekend uitstekend te thermo-formeren en hebben de voor deze hoogwaardige toepassing benodigde doorstoot weerstand, barrière, en temperatuur bestendigheid. De sterilisatiefolie is voorzien van een PP seal laag, en max. 20% reductie in materiaal.

De kookfolie is beschikbaar in 80-300 micron en de sterilisatie folie in 70-270 micron folie.

De folies worden in gezet voor vacuüm- en MAP-verpakkingen, voor koken en sterilisatie van producten in de folie.Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.