Citrus 25001 Bio Packaging Cellulose Net NNZ

De Groene Revolutie in de Supermarkt

Cellulose Netten als Duurzame Verpakkingsoplossing

Vegetables 25002 Bio Packaging Cellulose Net NNZ AT

De Groene Revolutie in de Supermarkt: Cellulose Netten als Duurzame Verpakkingsoplossing
Een supermarkt waar verpakkingen voor fruit en groenten niet alleen de versheid behouden maar ook bijdragen aan duurzaamheid. Dit is de toekomst die cellulose netten beloven. Cellulose netten zijn gemaakt van cellulosevezels, een biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal. Het productieproces van deze netten is natuurlijk en resulteert in een duurzame, zachte en kleurrijke gebreide netstructuur.

In deze blog kijken we nader naar waarom cellulose netten wellicht de nieuwe norm kunnen worden in supermarkten en hoe ze de manier waarop fruit en groenten worden verpakt, zullen veranderen.

Duurzaamheid staat voorop
Met toenemend bewustzijn van milieuproblemen zoeken consumenten en retailers naar meer duurzame verpakkingsoplossingen. Cellulose netten passen perfect bij deze trend. Ze zijn biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze geen permanente milieueffecten hebben. Dit maakt ze aantrekkelijk voor niet alleen milieubewuste consumenten, maar ook voor supermarkten die willen inkopen volgens nieuwe normen en willen bijdragen aan een groenere toekomst.

Aangepaste Verpakking
De evolutie van cellulose netten is een voortdurend proces gedreven door duurzaamheid en innovatie. Een belangrijk aspect dat wordt overwogen in deze evolutie is het verbeteren van de efficiëntie van het logistieke proces van de verpakker en de supermarkt, evenals het creëren van een unieke identiteit voor elk merk.

De Rol van NNZ
Wat is de rol van NNZ in deze context? “We reageren voortdurend op markttrends en -omstandigheden. Heruitvinding en verandering maken deel uit van het DNA van NNZ. Dit kan alleen worden bereikt door klantgericht werk, intensieve samenwerking met retailers en begrip van ontwikkelingen in de markt voor fruit- en groenteverpakkingen. Het betekent ook expertise en betrokkenheid bij de toekomst van cellulose netten in de supermarktindustrie,” zegt Suzana Tomas, verpakkingsspecialist bij NNZ Zwitserland. “De voortdurende investeringen van NNZ in onderzoek en ontwikkeling dragen bij aan het verbeteren van de productkwaliteit en het voldoen aan de veranderende markteisen.”

Voor meer informatie:
Suzana Tomas
NNZ AG 
Wannenboden 10
CH-4133, Pratteln, Zwitserland
Tel: +41 79 120 55 49
tomas@nnzswiss.com

Contact form

"*" Verplicht veld

Hidden
Hidden

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.