Amazables FullyDressed LoadedPotato WithSauce 150×100[1]

Innovatieve verpakking voor Amazables!® Aardappelen

door NNZ Inc. en Fresh Solutions

NNZ Inc. en Fresh Solutions Network kondigen met trots de revolutionaire verpakking voor Amazables!® aardappelen aan, met een unieke folie die de schil in de magnetron knapperig maakt en koel blijft aanvoelen, ook al is de aardappel van binnen heet en perfect knapperig. Deze doorbraak, ontwikkeld door intensieve samenwerking, zorgt voor een superieure eetervaring.

Het ontwikkelingsproces werd deskundig begeleid door Steve Greenfield van NNZ Inc., die ervoor zorgde dat het project van concept tot commercialisatie een succes werd. De verpakking is nummer 1 in recyclebare materialen, in lijn met ons streven naar duurzaamheid.

De Amazables!® aardappel, verpakt in deze innovatieve folie met behulp van Krisp Film Technology, vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in de verpakking van producten. De aardappel werd gepresenteerd op de Southeastern Produce Council Tradeshow en heeft veel interesse gewekt bij retailers en foodservices. Dankzij de unieke eigenschappen en milieuvoordelen luidt het product een nieuw tijdperk in voor aardappelen die geschikt zijn voor de magnetron.

De verpakking van je producten heroverwegen?

Contactgegevens
Steve Greenfield, directeur Marketing en Verkoop bij NNZ Inc.
Tel: +1 770 921 9210
sgreenfield@nnzusa.com
https://www.nnzusa.com/produce-packaging/

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.