Big bag in production Wilfred Scheerhoorn

NNZ op Empack Gorinchem

Innoveren in verpakking met focus op onze klant en duurzaamheid

Op 9, 10 en 11 april is de Koninklijke NNZ bv present op de Empack beurs en tonen wij de laatste innovaties en slimme oplossingen in industriële verpakkingen. Empack vindt dit jaar plaats in Gorinchem en is het toonaangevende evenement voor de verpakkingsindustrie.

In de schijnwerpers staan FIBC’s, PP geweven zakken en papieren zakken die de kern vormen van het aanbod in Industriële verpakkingen. Business Unit Manager Wilfred Scheerhoorn benadrukt: “Empack is voor ons een uitgelezen kans om in dialoog te gaan met bezoekers over hun specifieke verpakkingsuitdagingen. NNZ is een ervaren en onafhankelijk adviseur en daarmee in staat om de beste verpakkingsoplossing aan te bieden. Ik kijk ernaar uit om onze expertise op deze beurs te delen, waarbij een balans tussen functionaliteit en duurzaamheid centraal staat.”

Wilfred voegt eraan toe: “Bij NNZ zetten we het productieproces van de klant centraal, waarbij we erkennen dat verpakkingen hierin een cruciale rol spelen. Dit draagt bij aan onze missie om waarde te creëren met duurzame verpakkingen die zowel onze klanten als het milieu ten goede komen. We nodigen u uit op onze stand om samen te verkennen hoe we de toekomst van verpakkingen kunnen vormgeven met een focus op innovatie, functionaliteit, en duurzaamheid.”

Empack Gorinchem
87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.