Int Mother Language Day’24 (1)

Uitbreiding: NNZ-Quasem School voegt nieuwe klas toe met Twee Secties

In 2022 opende de NNZ – Quasem School in Kurigram haar deuren en verwelkomde haar leerlingen. Dit vond plaats in dezelfde maand als de viering van het 100-jarig bestaan van NNZ. De opening van de school en het aanbieden van onderwijs hebben een positieve impact op Kurigram en de omgeving; we hebben veel prachtige en hartverwarmende reacties ontvangen.

We zijn verheugd om de laatste ontwikkelingen in onze school te kunnen delen, die een grote impact hebben op de leerlingen en de gemeenschap.

Nieuwe klas toegevoegd met twee secties
Om kwaliteitsonderwijs te kunnen bieden, is er dit jaar een nieuwe klas met twee secties toegevoegd. Door deze uitbreiding kan de school meer leerlingen ontvangen en een meer persoonlijke leerervaring bieden.

Nieuwe leraren en extracurriculair personeel
We zijn verheugd om de aanstelling van twee nieuwe docenten aan te kondigen die nieuwe expertise in het team brengen. Daarnaast zijn er ook een buitenschoolse leerkracht en een lichamelijke trainer aangesteld.

Sinds 1922 betrekken we jute – een van de meest duurzame verpakkingsmaterialen – uit verschillende regio’s, waaronder Bangladesh. Onderwijs is een belangrijke pijler voor de ontwikkeling van Bangladesh en daarom hebben we samengewerkt met de Quasem Foundation om een school te bouwen in Kurigram.

Ongoing Classes (4) Picnic (1) Art Competition (16) New Class with Two Sections
87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

"*" Verplicht veld

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Lees onze privacyverklaring. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze e-mails.