Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

NNZ Benelux heeft exclusiviteit voor EarthCycle, composteerbare pulp tray met topseal.

Datum: 30 augustus 2018

Verpakkingen vormen een steeds belangrijker onderdeel van de AGF-productieketen en de bezorgdheid over het gebruik van plastic groeit. Veel bedrijven zijn op zoek naar milieuverantwoorde verpakkingsalternatieven.

NNZ heeft exclusiviteit voor het vermarkten van EarthCycle trays van CKF in Benelux.

EarthCycle is een lijn pulptrays die speciaal voor de AGF-sector ontwikkeld werd. Deze composteerbare producten voldoen aan de Europese certificeringsstandaarden, zijn recycleerbaar en vervaardigd uit hernieuwbare bronnen.

Wat uniek is, is dat EarthCycle verpakkingen voorzien kunnen worden van een topseal. Pulptrays kunnen de houdbaarheid van verse AGF verlengen. Klanten geven aan dat hun producten wel één tot drie dagen langer te bewaren waren dan in een traditionele plastic verpakking.

Veel bedrijven willen duurzamer produceren en de verpakkingen van EarthCycle kunnen hen hierbij helpen!

NNZ heeft een ruim programma aan milieuvriendelijke schalen beschikbaar in papier pulp, diverse soorten vezels, PLA en andere biologisch afbreekbare materiaalsoorten.

Voor meer informatie:

Robert Stobbelaar
Mobiel: +31 6 54635313.
rstobbelaar@nnz.nl

  • earthcycle berries
  • earthcycle mushrooms

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.