Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Corona update

Groningen, 31 maart 2020

Covid-19 heeft een wereldwijde impact. Voor ons, als NNZ Groep, betekent het dat wij onze medewerkers, klanten, leveranciers en relaties zoveel mogelijk willen beschermen tegen blootstelling van het coronavirus.

Wij hebben meerdere maatregelen getroffen. Eén daarvan is dat de meeste van onze medewerkers thuiswerken. Zij beschikken over alle digitale communicatiemiddelen om hun werkzaamheden uit te voeren en u van dienst te kunnen zijn. Daarnaast stellen wij klantbezoeken voor de komende weken uit.

Om invulling te kunnen blijven geven aan de vraag van de klant, werken wij intensief samen met al onze nationale en internationale leveranciers om de voorraden in onze magazijnen op het gewenste niveau te houden. Door de internationale strijd tegen het coronavirus kunnen er echter knelpunten ontstaan. Hierdoor kan het zijn dat een levering vertraging oploopt of dat de exacte levertijd niet goed voorspeld kan worden.

Mocht dat het geval zijn, dan adviseren wij u graag over mogelijke oplossingen of alternatieven, bijvoorbeeld vervangende verpakkingen of generieke bedrukkingen. Een gedetailleerde planning van uw kant kan in deze situatie helpen waarbij wij onze uiterste best doen om u in deze moeilijke omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht u vragen hebben, meldt u zich hierover bij uw NNZ Account Manager of bij de voor u bekende NNZ locatie.

Namens NNZ wensen we iedereen een goede gezondheid. Pas goed op uzelf en op elkaar. Samen krijgen we het coronavirus onder controle!

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.