Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Corona update

Groningen, 1 januari, 2021

Covid-19 brengt de nodige dynamiek te weeg bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en relaties. Als NNZ group doen we er alles aan om de gezondheid van alle betrokkenen te beschermen en de continuïteit in de bedrijfsvoering te waarborgen.

Iedere NNZ vestiging heeft een corona-taskforce team om lokale ontwikkelingen rondom het coronavirus te monitoren, te analyseren, zo nodig na bevindingen te handelen en te delen met het NNZ group corona team. Naast strikte hygiënemaatregelen, werken de  meeste van onze medewerkers thuis. Zij beschikken over alle communicatiemiddelen om hun werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast stellen wij klantbezoeken voor de komende weken uit.

Eén van onze prioriteiten betreft het op voorraad houden van onze magazijnen, zodat we in staat zijn om tijdig te leveren aan onze klanten. Dit doen we door in ons netwerk intensief samen te werken met nationale en internationale leveranciers.  

Door de internationale strijd tegen het coronavirus kunnen er knelpunten ontstaan doordat een levering vertraging oploopt of omdat de exacte levertijd niet gegarandeerd kan worden. Mocht dat het geval zijn, dan adviseren wij u graag over mogelijke oplossingen of alternatieven. Een gedetailleerde planning van uw kant kan in deze situatie helpen waarbij wij onze uiterste best doen om u in deze moeilijke omstandigheden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht u vragen hebben meldt u zich hierover bij uw NNZ Account Manager of bij de voor bekende NNZ locatie.

Namens NNZ wensen we iedereen een goede gezondheid. Pas goed op uzelf en op elkaar. Samen krijgen we het coronavirus onder controle!

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.