Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Jan Valk 40 jaar bij NNZ!

Datum: 3 maart 2015

Groningen – Jan Valk is senior product manager jute bij NNZ bv in Groningen, en werkt op de kop af 40 jaar bij dit bedrijf! Op maandag 2 maart stond hij samen met zijn collega's stil bij dit heuglijke feit. Nietsvermoedend stond ’s morgens vroeg een limosine voor de deur, die hem naar zijn werk bracht.
Jan kwam op 1 maart 1975 bij NNZ in dienst als assistent van wat toen nog heette Chef de Bureau op de afdeling jute. Het bedrijf was toen nog gevestigd aan het Eemskanaal NZ.
Deze functie nam hij over na diens pensionering en heeft die tot de dag van vandaag ingevuld met volle verantwoordelijkheid en plezier.

De collega’s en directie danken Jan hartelijk voor zijn inzet en loyaliteit en hopen nog een aantal fijne jaren met hem samen te mogen werken.

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.