Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

NNZ biedt nieuwe online tools!

Datum: 13 augustus 2014

Om aan de grotere vraag van verkoop van losse artikelen te kunnen voldoen heeft NNZ een webshop gelanceerd: www.nnzshop.nl. Hier kunnen consumenten kleinere hoeveelheden NNZ producten bestellen. Artikelen die in de webshop verkrijgbaar zijn: shoppers, jutezakken, bladzakken en puinzakken.

Daarnaast heeft NNZ een Big-Bag app ontwikkeld waarbij bedrijven op een gemakkelijke manier Big-Bags direct kunnen bestellen of een offerte kunnen aanvragen. De app is gratis te downloaden in de App store of Play store. Deze tool is ook beschikbaar op de website www.nnz.nl.

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.