Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Plaatsing zonnepanelen op het dak van de hoofdvestiging van NNZ Groningen afgerond.

Datum: 19 juni 2017

Afgelopen 2 maanden zijn in samenwerking met GreenProfit zonnepanelen geplaatst op daken van de hoofdvestiging van NNZ in Groningen. De totale oppervlakte van de zonnepanelen bedraagt ruim 3000 m², samen goed voor een besparing die gelijk staat aan het energieverbruik van circa 200.000 kWh voor bijna 45 huishoudens.

NNZ is al enige tijd bezig met het verminderen van haar CO2 footprint. De tl-lampen zijn in de hoofvestiging vervangen voor LED lampen, en nu wordt het plaatsen van zonnepanelen hieraan toegevoegd. Dit bespaart jaarlijkse 105,2 ton aan CO2 uitstoot.

Len Boot, CEO licht toe: “investeren in zonnepanelen, gezien het grote dakoppervlakte van de locatie in Groningen, was een logische keuze en een uitermate geschikte en duurzame energieopwekker. En natuurlijk kijken we ook al naar de mogelijkheden op andere daken van eigen gebouwen van NNZ vestigingen”.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.