Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Plaatsing zonnepanelen op het dak van de hoofdvestiging van NNZ Groningen afgerond.

Datum: 19 juni 2017

Afgelopen 2 maanden zijn in samenwerking met GreenProfit zonnepanelen geplaatst op daken van de hoofdvestiging van NNZ in Groningen. De totale oppervlakte van de zonnepanelen bedraagt ruim 3000 m², samen goed voor een besparing die gelijk staat aan het energieverbruik van circa 200.000 kWh voor bijna 45 huishoudens.

NNZ is al enige tijd bezig met het verminderen van haar CO2 footprint. De tl-lampen zijn in de hoofvestiging vervangen voor LED lampen, en nu wordt het plaatsen van zonnepanelen hieraan toegevoegd. Dit bespaart jaarlijkse 105,2 ton aan CO2 uitstoot.

Len Boot, CEO licht toe: “investeren in zonnepanelen, gezien het grote dakoppervlakte van de locatie in Groningen, was een logische keuze en een uitermate geschikte en duurzame energieopwekker. En natuurlijk kijken we ook al naar de mogelijkheden op andere daken van eigen gebouwen van NNZ vestigingen”.

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.