Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

NNZ een van de vier finalisten van de Familiebedrijven Award

Datum: 8 april 2016

NNZ was een van de vier finalisten van de Familiebedrijven Award 2016. De drie andere waren CCV, Enza Zaden en VDL. Het kwartet was geselecteerd uit een groep van tien genomineerden die op hun beurt geselecteerd waren uit ruim 500 familiebedrijven.  Op 7 april 2016 werd bekendgemaakt dat Enza Zaden de winnaar van de Award 2016 was.

De uitreiking vond plaats in de Nieuwe Kerk in Den Haag en werd bijgewoond door Gerrit Zalm, bestuursvoorzitter van ABN AMRO. Eerdere winnaars waren  Gassan Diamonds (2013) Westland Kaas (2014) en Koninklijke De Heus (2015).

De Familiebedrijven Award is in het leven geroepen door de Stichting Familie Onderneming, een initiatief van John Fentener van Vlissingen. De Stichting heeft als doel zoveel mogelijk aandacht te genereren voor Nederlandse familiebedrijven en het belang dat zij hebben voor de nationale economie. Het jaarlijks toekennen van de Award aan een excellerend familiebedrijf, is een van de middelen om dat doel te bereiken.

KPMG draagt zorg voor een onafhankelijke selectie van de bedrijven. Deze geschiedt op basis van acht criteria en de randvoorwaarde dat de onderneming een écht familiebedrijf is (volgens de definitie van de Europese Commissie). Nadat KPMG een top bepaald heeft, kiest de vakkundige jury het winnende familiebedrijf. De bestuurder van deze familieonderneming treedt dan voor één jaar toe tot de jury.

www.familiebedrijvenaward.nl

Password: nnz

 

Nominatiefilm_NNZ from Tjeerd Muller on Vimeo.

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen. We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.